keyline bulgaria
e-mail:   парола: регистрация
Търсене в сайта

INSTACODE - СОФТУЕРЪТ ЗА ВСЕКИ КЛЮЧАР

Представете си да иматe достъп до най-голямата база данни от кодове незабавно. С InstaCode можете да осъществите това. InstaCode е продукт за всеки ключар

InstaCode е еволюция през последните 15 години и е на път да се превърне в най-изчерпателнят ключарски софтуер.

Днес InstaCode e първият избор за много от водещите фирми които, се занимават със заключващи системи.

InstaCode предоставя неограничени възможности по целия свят. Каквато и да е техниката или инструментите които използвате, независимо дали сте се в автомобилния сектор или се занимавате с със касови брави или секретни патрони.

InstaCode е лесен за инсталиране и работа. Пълният пакет софтуер предназначен за ключари включва и начини за отваряне на автомобили и др.

InstaCode е лесен за използване. Отличава с интуитивен потребителски интерфейс. В повечето случаи в InstaCode ще намерите точната информация дори и да не разполагате с пълни данни. Търсене може да се извърши в по няколко начина-производителят на превозното средство, марка,модел и година, номер на карта, заготовка за ключ и др.

С InstaCode можете да управлявате широка гама от електронно управляеми и транспондер машини:

С InstaCode можете да получавате актуална информация за механични кодове на ключове, заготовки за ключове, карти за програмиране и копиране транспондери и дистанционни, начини за отваряне на коли и др. Характеристики:

*Допълнително можете да закупите и модул PRO MASTER- софтуер за изграждане на мастер системи.

Ако имате въпроси можете да се свържете с нас на телефон 02/441 62 62